NOUL CIMITIR

NOUL CIMITIR CLOCOCIOV

Despre

Noul cimitir Clocociov este cel de-al doilea cimitir al Parohiei “Sf. Nicolae-Clocociov” din Slatina, pe care aceasta l-a dobândit în anul 2008 în baza hotărârii Consiliului Local. Cimitirul se întinde pe o suprafață de 27000 mp, care include și clădirea care adăpostește magazinul funerar, sala de pomeniri, câteva anexe și o parcare betonată de 500 mp. În anul 2017, în baza parteneriatului cu Episcopia Slatinei și Romanaților, au fost derulate aici lucrări de amenajare și sistematizare a cimitirului, încât acesta să se ridice la standarde europene.

Servicii

Funerare ROMANAȚI dispune de o echipă profesionistă care execută la comandă cripte din beton (nu bolțari), sapă gropi de diferite mărimi și adâncimi, toarnă borduri de împrejmuire morminte, plachează cu granit sau marmură și gravează cruci.

Localizare

Noul cimitir se află în cartierul Clocociov, în sudul municipiului Slatina, pe strada Poienii, nr. 21G, vizavi de tipografia TIR Investments. Pentru diferite servicii legate de cimitir puteți lua legătura cu administratorul la tel. 0770564007.

Concesionare

Pentru concesionare locuri de veci (pe 25 ani) puteți să luați legătura în mod direct cu Parohia “Sf. Nicolae – Clocociov” din Slatina, la adresa: Strada Sfântul Nicolae, nr. 11, sau telefonic, la nr. 0745267844.

2000

LOCURI DE VECI

27000

METRI PĂTRAȚI DE CIMTIR

25

% GRAD DE OCUPARE