MENIURI POMANĂ

MENIURI POMANĂ

Funerare ROMANAȚI dispune, chiar la intrarea în noul cimitir Clocociov din Slatina, de o sală de pomeniri aflată într-o clădire nouă și utilată la standarde moderne. Aceasta are o capacitate de 70 de locuri.

Pe lângă posibilitatea de a organiza pomeniri în sală noastră, vă putem pregăti și servi pomana și în sistem catering la domiciliu, sau prin intermediul pachețelelor de împărțit, atât pentru familiile care optează pentru pomană acasă sau într-o locație aleasă, cât și pentru cele care doresc să împartă participanților la înmormântare direct la biserică/ cimitir.

De asemenea, puteți comanda de la noi:

  • colivă,
  • vin bisericesc și
  • colaci pentru căpețele (3 colaci mari și 18 japoneze).

În ceea ce privește meniurile pe care vi le oferim, puteți alege din cele șapte meniuri ‘de dulce’două meniuri ‘de post’ și două meniuri ‘de post cu pește’, cu 2 sau 3 feluri de mâncare și desert, astfel:

MENIU 1 - Dulce

Meniu ‘de dulce’, cu 2 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(salam uscat, salam săsesc, șuncă Praga, cașcaval, brânză, roșie, castravete, măsline negre)

sau

Ciorbă de pui/ perișoare/ legume

Felul II – Pulpă de pui cu garnitură de cartofi/ pilaf și salată

Desert – Cozonac/ fursecuri asortate

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 2 - Dulce

Meniu ‘de dulce’, cu 3 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(salam uscat, salam săsesc, șuncă Praga, cașcaval, brânză, roșie, castravete, măsline negre)

Felul II – Ciorbă de pui/ perișoare/ legume

Felul III – Pulpă de pui cu garnitură de cartofi/ pilaf și salată

Desert – Cozonac/ fursecuri asortate

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 3 - Dulce

Meniu ‘de dulce’, cu 3 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(salam săsesc, șuncă Praga, Kaizer, cașcaval, salată de icre, roșie, castravete, măsline Kalamata, măsline negre)

Felul II – Ciorbă de perișoare cu smântână și ardei

Felul III – Pulpă de pui cu garnitură de cartofi/ pilaf și salată

Desert – Plăcintă/ Ștrudel

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 4 - Dulce

Meniu ‘de dulce’, cu 3 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(salam săsesc, șuncă Praga, Kaizer, cașcaval, salată de icre, roșie, castravete, măsline Kalamata, măsline negre)

Felul II – Sarmale cu mămăliguță, smântână și ardei

Felul III – Pulpă de pui cu garnitură de cartofi/ pilaf și salată

Desert – Plăcintă/ Ștrudel

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 5 - Dulce

Meniu ‘de dulce’, cu 3 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(șuncă Praga, salam Palaciego, salam uscat, brânză, cașcaval, salată de icre, roșie, castravete, măsline Kalamata, măsline negre)

Felul II – Sarmale cu mămăliguță, smântână și ardei

Felul III – Pulpă de pui cu garnitură de cartofi / pilaf și salată

Desert – Plăcintă/ Ștrudel

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 6 - Dulce

Meniu ‘de dulce’, cu 3 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(șuncă Praga, salam Palaciego, salam uscat, brânză, cașcaval, salată de icre, roșie, castravete, măsline Kalamata, măsline negre)

Felul II – Sarmale cu mămăliguță, smântână și ardei

Felul III – Pulpă de pui dezosată și ceafă de porc cu garnitură de cartofi și salată

Desert – Prăjitură cu cremă

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 7 - Dulce

Meniu ‘de dulce’, cu 3 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(șuncă Praga, salam Palaciego, salam uscat, brânză, cașcaval, salată de icre, roșie, castravete, măsline Kalamata, măsline negre)

Felul II – Ciorbă de văcuță

Felul III – Pulpă de pui dezosată și ceafă de porc cu garnitură de cartofi și salată

Desert – Prăjitură cu cremă

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 8 - Post

Meniu ‘de post’, cu 2 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Ciorbă de legume/ fasole

Felul II – Iahnie de fasole/ Pilaf de orez cu șnițel de soia și salată de varză

Desert – Cozonac/ fursecuri asortate

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 9 - Post

Meniu ‘de post’, cu 3 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(salată orientală, zacuscă/ icre de fasole, gril de legume și ciuperci, castravete, roșie, măsline negre)

Felul II – Ciorbă de legume/ fasole

Felul III – Pilaf de orez cu șnițel de soia și salată de varză

Desert – Cozonac/ fursecuri asortate

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 10 - Post cu pește

Meniu ‘de post’ cu pește, cu 2 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Ciorbă de legume/ fasole

Felul II – Pește (macrou) cu garnitură de cartofi/ pilaf de orez și murături/ salată

Desert – Cozonac/ fursecuri asortate

Chifle – 2 bucăți

Cafea

MENIU 11 - Post cu pește

Meniu ‘de post’ cu pește, cu 3 feluri de mâncare și desert

Meniul se compune din:

Felul I – Aperitiv

(salată orientală, zacuscă/ icre de pește sau de fasole, gril de legume și ciuperci, castravete roșie, măsline negre)

Felul II– Ciorbă de legume/ fasole

Felul III – Pește (macrou) cu mujdei și mămăliguță

Desert – Plăcintă/ Ștrudel

Chifle – 2 bucăți

Cafea